Laatste Nieuws

Slotseizoen Jessica Jones in juni op Netflix

Jessica Jones Netflix

Eindelijk weten we wanneer Jessica Jones terugkeert voor zijn derde seizoen op Netflix. De laatste Marvel-serie die nog in leven is van de streamingdienst wordt op 14 juni voorzien van zijn laatste afleveringen.

Jessica Jones

Jessica Jones was de laatste Marvel-serie van Netflix die nog in leven was. De serie werd op 12 april 2018 verlengd voor een derde seizoen. Sindsdien kregen we achter elkaar te horen dat de Marvel-series werden gecanceld. Dat begon met Iron Fist en daarna volgden Luke Cage, Daredevil, The Punisher en tot slot Jessica Jones.

In Jessica Jones volgen we een privédetective (Krysten Ritter). Als zij een intelligente psychopaat tegenkomt, moet ze haar relatie met Trish (Rachael Taylor) herstellen om samen de psychopaat uit te schakelen. Een verwoestend verlies laat de verschillen tussen de twee echter zien en brengt ze verder uit elkaar dan ooit.

Releasedatum Jessica Jones seizoen 3

Het laatste seizoen van Jessica Jones is onderweg naar Netflix. Alle dertien nieuwe afleveringen van de Marvel-serie worden op 14 juni in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In onderstaande tweet wordt het nieuwste seizoen aangekondigd.