Laatste Nieuws

Slotseizoen Homeland laat langer op zich wachten

Het slotseizoen van Homeland laat langer op zich wachten dan verwacht. Het laatste seizoen van de reeks wordt pas in 2020 uitgezonden bij Showtime, waardoor we op Netflix zeer waarschijnlijk nog langer moeten wachten dan eerder gedacht.

Lang wachten

Het achtste seizoen van Homeland wordt ook direct het laatste seizoen van de reeks. Om een zo goed mogelijk seizoen te kunnen leveren, is tijd nodig. Tussen het zevende en achtste seizoen zit dan ook twee jaar. Pas op 9 februari 2020 beginnen de uitzendingen van het slotseizoen bij Showtime. Een bewuste keuze, zo laat Gary Levin, president van Showtime, weten bij TCA. Nog niet alle opnames zijn namelijk afgerond, zo wordt er nog volop gefilmd in Marokko.

“Homeland is een ambitieuze serie. Zeker in het laatste seizoen. Showrunner Alex Gansa wil op een trotse wijze afscheid nemen en dat gaat hij doen. Daardoor heeft de productie in meerdere landen plaatsgevonden en dat heeft een aantal issues opgeleverd. Dat nam gewoon tijd in beslag.”

Slotseizoen Homeland op Netflix

Op Netflix kunnen we momenteel de eerste zeven seizoenen van Homeland bekijken. Het zevende seizoen werd bij Showtime uitgezonden vanaf februari 2018 en verscheen vervolgens in april 2019 op Netflix. Mocht de streamingdienst ook bij het slotseizoen voor dat ritme kiezen, dan verschijnt Homeland seizoen 8 pas in 2021 op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?