Laatste Nieuws

Slecht nieuws: Mindhunter seizoen 3 laat lang op zich wachten

Slecht nieuws voor de fans die reikhalzend uitkijken naar een nieuw seizoen van Mindhunter. Het derde seizoen van de reeks laat namelijk lang op zich wachten. Zo schreven we eerder al over de vrees dat het seizoen niet voor 2022 zou verschijnen en die vrees is nu waarheid geworden.

David Fincher

De overvolle agenda van David Fincher zorgt ervoor dat we niet snel aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Mindhunter. De maker van de reeks werkt momenteel hard aan een ander project. Hij is aan de slag gegaan met de film Mank, een film geschreven door zijn overleden vader. Zodra de biopic over het leven van Herman J. Mankiewicz is afgerond, kan het werk aan Mindhunter worden hervat.

Netflix heeft dan ook besloten de contracten van de hoofdrolspelers voor dit moment niet te verlengen. Jonathan Groff, Holt McCallany en Anna Torv zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. “Het kan zijn dat Fincher op een ander moment terugkomt bij Mindhunter, maar voor nu is het niet eerlijk naar de acteurs toe om ze met een contract te binden, zodat ze geen ander werk kunnen gaan ontdekken.”

Vijf seizoenen Mindhunter

Het verhaal van Mindhunter lijkt desondanks nog niet voorbij. Fincher gaf tenslotte al eens aan het liefst vijf seizoenen te maken van de reeks. Tegelijkertijd heeft Netflix de serie ook nooit geannuleerd. Wel zullen we lang geduld moeten hebben, minimaal tot 2022.

Wil jij als eerste weten wanneer Mindhunter 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?