Laatste Nieuws

Slasher seizoen 3 nog in mei op Netflix

Slasher keert nog deze maand terug voor zijn derde seizoen op Netflix. Het tweede seizoen van de reeks verscheen vlak voor Halloween 2017 en sindsdien was het stil rondom Slasher. Nu heeft Netflix bekendgemaakt dat het derde seizoen van de horrorserie op 23 mei wordt gelanceerd.

Verschillende verhalen

Slasher is een anthologie-serie. Dat houdt in dat ieder seizoen een op zichzelf staand verhaal vertelt. In Slasher wordt gekeken naar seriemoordenaars die hun slachtoffers achterlaten in een bloedbad. Terwijl de slachtoffers op dat moment nog vechten om in leven te blijven, gaan de koelbloedige seriemoordenaars verder.

In het eerste seizoen draaide het om een vrouw die samen met haar man terugkeert naar haar geboorteplaats en weer gaat wonen in het huis waar haar ouders op afgrijselijke wijze werden vermoord. Terwijl ze terugkeert, lijkt het verleden zich te herhalen. In het tweede seizoen draaide het om vijf voormalig begeleiders van een zomerkamp die een schokkende ontdekking doen als ze het graf van een overleden begeleider bezoeken.

Slasher seizoen 3 op Netflix

Van het derde seizoen weten we tot op heden dat een moordenaar gevolgd wordt die op zoek is naar wraak op een getuigen van een moord in een appartementencomplex. Dat derde seizoen van Slasher wordt op 23 mei in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Seizoen 3 telt acht afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?