Laatste Nieuws

Simon Basset keert niet terug in Bridgerton seizoen 2

Bridgerton seizoen 2 zal het zonder Simon Basset moeten doen. Dit personage zal namelijk niet terugkeren in de serie. Dit heeft Bridgerton zelf bekendgemaakt en daarnaast liet acteur Regé-Jean Page ook weten dat hij er altijd vanuit ging maar één seizoen onderdeel uit te maken van de serie.

Lady Whistledown komt met het nieuws

Bridgerton maakte het nieuws bekend door middel van een stuk geschreven door Lady Whistledown. “Beste lezers, terwijl alle ogen zijn gericht op Lord Anthony Bridgertons zoektocht naar een burggravin, nemen we afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de hertog van Hastings speelde. We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie. Daphne zal een toegewijde vrouw en zus blijven en haar broer helpen in het komende seizoen en wat het te bieden heeft – meer intriges en romantiek dan mijn lezers kunnen verdragen.”

Geen verrassing voor insiders

Zo is het dan ook gedaan met Simon Basset in Bridgerton. Deels is het geen verrassing. In de boekenreeks waar de serie op is gebaseerd komt de hertog van Hastings ook alleen in het eerste boek voor. Daarnaast heeft Page in een interview met Variety aangegeven dat hij er altijd vanuit is gegaan dat het om één seizoen ging. Hij tekende namelijk een kortlopend contract.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?