Trailers

Sierra Burgess Is A Loser met ‘Barb’ in de hoofdrol

Shannon Purser speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-film Sierra Burgess is A Loser. Purser kennen we vooral door haar rol als Barbara in Stranger Things. De brute wijze waarop ze uit de serie werd getrokken zorgde ervoor dat in het tweede seizoen #JusticeForBarb een groot issue werd. Nu heeft Purser dus haar eigen film, waarin ze een redelijk vergelijkbare rol speelt.

Tienermeisje wordt verliefd

Sierra Burgess is A Loser draait om Sierra, een tienermeisje die door haar leeftijdsgenoten als een loser wordt gezien. Dit komt vooral doordat ze geen uiterlijk heeft als een fotomodel en een beetje een nerd is. Toch bijt ze flink van zich af en komt per ongeluk met een leuke jongen in gesprek via tekstberichten. Die jongen denkt namelijk dat hij eigenlijk naar een populair meisje aan het teksten is: Veronica.

Sierra Burgess doet denken aan Catfish

Vanaf dat moment leidt Sierra een dubbel bestaan, zoals we wel kennen uit het MTV-programma Catfish. Ze chat zich suf met de leuke jongen, maar hoe kan ze hem ooit duidelijk maken dat ze iemand anders is. En wil ze dat wel? Uiteindelijk weet ze Veronica, wie haar tot niet zo lang geleden totaal niet zag staan, ook in het complot te betrekken. Sierra doet als personage aan Barbara denken. Ook in Stranger Things speelde Purser een niet al te populair tienermeisje, dat door de knappe Nancy in de steek wordt gelaten.

Bekijk de trailer van Sierra Burgess is A Loser

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?