Laatste Nieuws

Showrunner Better Call Saul verklapt: Walter en Jesse in slotseizoen?

Het einde van Better Call Saul is bijna in zicht, maar de grote vraag is of Walter White en Jesse Pinkman nog één keer terugkeren. De twee hadden een belangrijke rol in de hoofdserie Breaking Bad en fans riepen lange tijd om hun komst naar Better Call Saul. Showrunner Peter Gould bespreekt in aanloop naar het slotseizoen de mogelijkheden.

Saul Goodman

Better Call Saul verscheen in 2015 voor het eerst. De spin-off van Breaking Bad liet ons zien hoe Jimmy McGill uitgroeide tot de omstreden Saul Goodman. Lange tijd hoopten fans van beide series dat ook Walter White en Jesse Pinkman hun opwachting zouden maken. Die kans leek steeds kleiner terwijl de reeks vorderde. Toch heeft showrunner Peter Gould de situatie nu besproken met Collider.

De film

“Ik denk dat we geen verplichting meer hebben om Walter en Jesse te laten verschijnen, al is het maar doordat ze vorig jaar al te zien waren in El Camino. Ondanks dat zou ik heel graag weer met ze willen werken. Bryan Cranston (Walter, red.) is een geweldige acteur maar ook een geweldige regisseur. Aaron Paul (Jesse, red.) is misschien wel de vrolijkste man die ik ooit heb ontmoet, hij maakt iedereen om zich heen gelukkig. Dus dat zou ik graag terug willen hebben, maar voor het verhaal is het niet noodzakelijk”, aldus Gould. Wanneer het zesde en tevens laatste seizoen verschijnt, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?