Laatste Nieuws

Shooter seizoen 3 besteld met herstelde Bob Lee Swagger

Shooter seizoen 3 Netflix

Shooter keert terug voor een derde seizoen. De serie kende een abrupt einde door een beenbreuk van Ryan Phillippe. De acteur die in de huis van Bob Lee Swagger speelt zal in het nieuwe seizoen weer te zien zijn.

Verkort tweede seizoen

Na het succesvolle eerste seizoen van Shooter werd het tweede seizoen veelbesproken. Eerst werd bekend dat acteur Ryan Phillippe zijn been had gebroken tijdens een familie-uitje. Dat  zorgde ervoor dat hij geen opnames meer kon draaien en het seizoen werd ingekort van tien naar acht afleveringen.

Zeer aparte cliffhanger

Het einde van het tweede seizoen van Shooter kwam dan ook abrupt en het creëerde een zeer aparte cliffhanger. Daarna bleef het lang stil rondom de serie van de zonder USA. Nu heeft USA een derde seizoen besteld.

Bob Lee Swagger keert terug

Phillippe is voldoende hersteld om weer op de set te verschijnen, daardoor zien we Bob Lee Swagger dus terug in Shooter. De opnames van seizoen 3 van Shooter zullen in januari 2018 van start gaan. De verwachting is dan ook dat in het najaar van 2018 de afleveringen zullen beginnen. In België heeft Netflix de rechten. Een dag na de uitzending in de Verenigde Staten verschijnt de aflevering op Netflix.

Vind je Shooter leuk? Kijk dan in de tussentijd Limitless!