Laatste Nieuws

Sherlock Holmes-type nieuwe uitdager van Assane Diop in Lupin 3?

Lupin heeft een spetterend tweede deel achter de rug en de Franse serie is al verlengd voor een derde seizoen. Daarin zal Omar Sy terugkeren als Assane Diop, maar wie zal zijn nieuwe target worden. Of wordt Diop zelf het target?

Afgerond verhaal

De eerste twee delen van Lupin leverden een afgrond verhaal af. Assane Diop wilde wraak nemen op Pellegrini en na een fabelachtige strijd slaagde hij hierin. Diop is zelf nu wel de meest gezochte man van Parijs. Met kunst en vliegwerk slaagde hij erin om afscheid te nemen van zijn ex-vrouw en zijn zoon. Diop beloofde ooit terug te keren, om te verdwijnen in de nacht.

Kat-en-muisspel?

Het verhaal voor het derde seizoen is nog niet bekend, net zo min als de cast. Omar Sy zal terugkeren als Diop, voor de rest zijn er vraagtekens. Wel nemen de geruchten sterk toe dat hem een kat-en-muisspel wacht met niemand minder dan een Sherlock Holmes-type. Holmes en Lupin zijn vaak met elkaar verweven geweest, te meer omdat Holmes werd opgevoerd in de boeken van Lupin. De erfgenamen van Sir Arthur Conan Doyle staken hier een stokje voor, waarna in de boeken van Lupin er gesproken werd over Herlock Sholmes.

Wie is er slimmer?

Voor het derde deel van Lupin zou het zomaar kunnen dat een Sherlock Holmes-type met al zijn slimme gedachtes jacht gaat maken op Diop. Wie is er slimmer? Blijft de crimineel uit de handen van de slimme detective, of juist niet? Of weten ze elkaar uiteindelijk te vinden? Het zal spoedig duidelijk worden of dit inderdaad een verhaallijn zal worden in Lupin deel 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?