Laatste Nieuws

Shadow and Bone vernieuwd voor tweede seizoen

Het verhaal van Shadow and Bone gaat verder. De serie keert namelijk terug voor een tweede seizoen. Dat werd bekendgemaakt op de eerste dag van Geeked Week. Deze hele week zal Netflix de nodige aankondigingen doen. In totaal zullen er meer dan vijftig films en series behandeld worden.

Fantasyserie

Netflix lanceerde op 23 april het eerste seizoen van Shadow and Bone. De serie nam ons mee naar het verhaal van kaartmaker Alina Starkov. Duistere krachten bundelen hun krachten en nemen het samen op tegen Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen. Het eerste seizoen van de serie werd in de eerste 28 dagen door liefst 55 miljoen huishoudens bekeken.

Shadow and Bone seizoen 2 op Netflix

Shadow and Bone keert terug voor een tweede seizoen. Netflix maakte dat bekend tijdens Geeked Week waarin een video werd getoond waarin de cast van de serie het goede nieuws aankondigde. “Shadow and Bone keert officieel terug voor een tweede seizoen. Dank jullie wel, we zijn zo enthousiast om door te gaan met het vertellen van dit verhaal.” Fans van Shadow and Bone hebben iets langer dan een maand moeten wachten op het goede nieuws. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend, maar we lijken voor nu rekening te mogen houden met ergens in 2022.

Bekijk de aankondiging

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?