Laatste Nieuws

Sex Education krijgt derde seizoen

Het derde seizoen van Sex Education is door Netflix aangekondigd. Ondanks dat het tweede seizoen iets gemengder werd ontvangen dan het eerste seizoen, is het geen verrassing dat de streamingdienst een kleine maand na de release al een nieuw seizoen heeft aangekondigd.

Productie dit jaar nog van start

Dit doet Netflix door middel van onderstaande aankondiging. Daarin heeft Michael Groff, directeur van Moordale Secondary School, een belangrijk bericht. Het derde seizoen van de veelgeprezen Britse Netflix Original Serie zal dit jaar nog in productie gaan. Daardoor is de kans aanwezig dat het derde seizoen in het eerste kwartaal van 2021 te zien zal zijn op Netflix. Daarover heeft de streamingsdienst echter nog geen uitspraken gedaan.

Tipje van de sluier

Groff geeft al wel een tipje van de sluier weg wat we zoal mogen verwachten van het derde seizoen van Sex Education. Hij loopt namelijk een aantal hoofdpersonages langs. Zo wil hij wel weten hoe het verder gaat met de relatie van zijn eigen zoon Adam en Eric. Ook gaat hij kort in op Maeve, Ola, Aimee en Lilly.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?