Laatste Nieuws

Seven Seconds nu al klaar bij Netflix

Netflix zet al na één seizoen een punt achter Seven Seconds. Het eerste seizoen werd door de streamingdienst gelanceerd op 23 februari en de reacties waren na dat seizoen aardig positief. Verrassend genoeg is nu echter besloten om de serie al na één seizoen te cancellen.

Seven Seconds

In Seven Seconds zagen we hoe de dood van een vijftienjarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City door de politie in de doofpot wordt gestopt. Zij willen niet dat de bevolking denkt dat de getinte jongen expres is doodgereden. Maar anderen willen weten wat er precies gebeurd is en dat heeft een grote impact.

De serie werd gemaakt door Veena Sud, die we al kenden van onder meer The Killing. Nu heeft zij echter te horen gekregen dat ze niet met een tweede seizoen aan de slag hoeft.

Seven Seconds niet verder op Netflix

Netflix liet in een reactie met Variety weten dat het klaar is voor Seven Seconds. De serie krijgt geen tweede seizoen op de streamingdienst en de reden waarom is men zeer duidelijk over. “We hebben ervan genoten om met Veena Sud, Regina King en de cast en crew van Seven Seconds samen te werken. Zij hebben met elkaar een overtuigend, actueel en relevant misdaaddrama gecreëerd. Het eerste seizoen is een afgerond, stand-alone verhaal en we zijn er trots op het de komende jaren op Netflix te laten zien”, aldus Cindy Holland, vice president original content bij Netflix. Voor Seven Seconds ziet Netflix dan ook geen vervolg meer, ook niet als verschillende seizoenen verschillende verhalen kennen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?