Serie Tip

Serie Tip: Zoo

In de huidige samenleving neemt de mensheid de leiding over de wereld, maar wat nou als het allemaal anders gelopen was? Wat nou als het de dieren waren die het voor het zeggen hadden? In Zoo krijgen we een kijkje in dit ongelooflijke scenario. De serie ging in 2016 van start bij CBS en is tegenwoordig ook te zien bij Netflix in België.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Zoo op Netflix

Gebaseerd op de bestseller van James Patterson is Zoo één van de series die in het verleden uitgroeide tot een groot succes. Vandaag de dag zijn het de mensen die jagen op de dieren, maar in Zoo gaat het anders. Als twee leeuwen ontsnappen en mensen aanvallen, raakt men nog niet meteen in paniek.

Dat verandert op het moment dat er soortgelijke incidenten plaatsvinden op zes continenten. Al snel ziet het ernaar uit dat de dieren plotseling wereldwijd met elkaar kunnen communiceren. Dierkundigen merken dat het gedrag van de dieren verandert. Lukt het de dieren om de macht over de wereld in handen te krijgen? Of lukt het de kleine groep mensen om dit te voorkomen?

Bekijk de trailer van Zoo