Serie Tip

Serie Tip: Young Wallander

Kurt Wallander groeide enkele jaren geleden al uit tot een begrip in de wereld van de Scandinavische misdaad. Inmiddels is de rechercheur terug, maar dan juist als zijn jongere versie. In Young Wallander maken kijkers een stap terug in de tijd, in het leven van de ambitieuze speurneus.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Young Wallander op Netflix

Young Wallander begint gelijk met een flinke knaller. Letterlijk en figuurlijk, want de door haat en racisme uit elkaar gedreven stad wordt gelijk opgeschrikt door een incident waarbij een handgranaat in de mond van een jonge tiener ontploft. De toon is gelijk gezet; kijkers weten waar ze aan toe zijn. Een aangrijpende misdaadserie waarbij de makers niet bang zijn om her en der te choqueren, en je op het puntje van je stoel te brengen.

Aan Kurt Wallander nu de taak om uit te zoeken wie de mysterieuze gemaskerde man is die de handgranaat tot ontploffing bracht. Ondertussen wordt de zaak bemoeilijkt door constante opruiing tussen groepen jongeren, en heeft hij ook nog zo zijn eigen, persoonlijke problemen. Resultaat is een zoektocht die je geen seconde ongeboeid laat. Een must see voor de liefhebbers van Scandinavische misdaadseries!

Bekijk de trailer van Young Wallander

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?