Serie Tip

Serie Tip: World’s Most Wanted

De volgende in een al behoorlijk grote lijst met true crime-series is World’s Most Wanted. Nog zo’n docureeks waarbij je constant op het puntje van je stoel zit, en er soms bijna afvalt van verbazing. Deze productie zoomt in op de gevaarlijkste, meest meedogenloze criminelen ter wereld die altijd uit de handen van de politie wisten te blijven.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

World’s Most Wanted op Netflix

De naam van deze serie zegt eigenlijk al alles: de meest gezochte criminelen ter wereld staan centraal. Per aflevering een nieuwe misdadiger die nog altijd op vrije voeten loopt, ondanks de meest vreselijke daden die hij op zijn kerfstok heeft. Het gaat van maffiabazen tot terroristen en van een financier van de vreselijke genocide in Rwanda tot moordlustige kartelleiders.

Waar hun daden uiteenlopen, hebben de vijf hoofdrolspelers in deze docureeks één ding gemeen: ondanks pogingen van Interpol, FBI en andere opsporingsdiensten werden ze nooit gevangen genomen. In World’s Most Wanted krijg je een uniek kijkje in de (mislukte) klopjachten op levensgevaarlijke figuren.

Bekijk de trailer van World’s Most Wanted

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?