Serie Tip

Serie Tip: Workin’ Moms

Workin Moms Netflix

Hoe pak je je leven weer op als je net bent bevallen? Hoe kun je je werk en je gezinsleven combineren? In Workin’ Moms volgen we vier moeders in de dertig die er alles aan proberen te doen om in Toronto, Canada alles in hun leven in balans te houden en dat levert soms hilarische fragmenten op.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Workin’ Moms op Netflix

Catherine Reitman is de bedenker en hoofdrolspeelster in Workin’ Moms. Met haar eigen serie wilde ze een realistische kijk geven op het moederschap en laten zien dat er ook gênante momenten bij komen kijken. In Workin’ Moms worden die gênante momenten ook zeker getoond. Zo knoeit Kate onder meer moedermelk op haar bureau en blijkt het een flinke uitdaging te zijn om ook tijdens haar werk te kunnen kolven.

Ook worden we in de serie meegenomen in de levens van de drie andere moeders: Anne Carlson (Dani Kind), Frankie Coyne (Juno Rinaldi) en Jenny Matthews (Jessalyn Wanlim). Onderwerpen als postnatale depressie en een seksloos huwelijk zijn aan de orde van de dag. En uiteraard zou het geen komedieserie zijn als Reitman er niet in geslaagd is om al die onderwerpen in een grappig jasje te gieten.