Serie Tip

Serie Tip: When Heroes Fly

Wat gebeurt er als vier vrienden elkaar na de oorlog weer zien? In de indrukwekkende Israëlische serie When Heroes Fly zien we hoe vier mannen totaal anders uit de oorlog komen. Toch komen ze weer bij elkaar om hun vermiste vriendin terug te vinden.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

When Heroes Fly op Netflix

In When Heroes Fly worden we meegenomen in de werelden van Aviv, Benda, Himler en Duby. De band van de vier vrienden is verwaterd door de oorlog. Nu de oorlog voorbij is, blijkt dat alle vrienden wisselend van het front terug zijn gekomen. Niemand is volledig hersteld.

Daarbij denken de vrienden ook dat hun vriendin Yaeli is overleden. Tien jaar lang zijn ze in de veronderstelling dat Yaeli is omgekomen bij een ongeluk, maar dan wordt een teken van leven gesignaleerd. De vier vrienden komen weer bij elkaar om Yaeli terug te vinden. Dat levert een hevige strijd op. Met elkaar en met een onbekende vijand.

Bekijk de trailer van When Heroes Fly