Serie Tip

Serie Tip: Vivir Sin Permiso

Vivir Sin Permiso Netflix

Series waarin het draait om drugs en criminaliteit zijn uiterst populair op Netflix. Met Vivir Sin Permiso heeft de treamingdienst ook een indrukwekkende serie in zijn assortiment. Daarbij is het goede nieuwe dat deze reeks op 31 januari wordt voorzien van zijn tweede seizoen.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Vivir Sin Permiso op Netflix

In Vivir Sin Permiso zien we hoe het de grote man Nemo Bandeira voor de wind gaat. Hij heeft alles op orde als drugsbaron, maar dan krijgt hij problemen met zijn lichaam. Nu alzheimer is ontdekt bij Bandeira merkt hij dat zijn toestand hem steeds meer in de problemen werkt en moet hij dringend op zoek naar een opvolger. Dat zorgt echter voor grote problemen.

In de zoektocht naar een opvolger slaat Bandeira zijn eigen zoon en dochter over. Zij lijken geen interesse te hebben in de job, dus komt hij bij zijn peetzoon terecht. Het duurt echter niet lang voordat een ware strijd ontstaat als zoon Carlos en dochter Nina erachter komen dat ze zijn gepasseerd.

Bekijk de trailer van Vivir Sin Permiso