Serie Tip

Serie Tip: Trinkets

De tiener Elodie, die kampt met een chronische drang tot stelen, moet na het overlijden van haar moeder intrekken bij haar vader. Ze maakt er nieuwe vrienden tijdens een bijeenkomst voor mensen die ook schuldig zijn geweest aan diefstal, en daar beleeft ze de gekste avonturen mee.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Trinkets op Netflix

Trinkets is een uiterst vermakelijke serie die je op je gemakje heerlijk weg kan kijken. Uiterst bingewatch-geschikt. De avonturen van de rouwende Elodie en haar vriendinnen uit de Shoplifters Anonymous-groep zijn erg meeslepend.

Voor Elodie zelf is het echter lang niet altijd rozengeur en maneschijn. Haar nieuwe vriendinnen zijn slechts een afleiding van de realiteit, waarin ze logischerwijs haar moeder enorm mist, en waarin ze nogal wat af ruziet met Tabitha en Moe. Van Trinkets zijn reeds twee seizoenen beschikbaar op Netflix.

Bekijk de trailer van Trinkets

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?