Serie Tip

Serie Tip: The Team

Wat als er op ongeveer hetzelfde tijdstip drie moorden worden gepleegd die bijzonder veel met elkaar te maken lijken te hebben? In The Team, dat ook deels is opgenomen in ons land, komt een team voor een moeilijke taak te staan.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

The Team op Netflix

Moorden in verschillende landen zorgen er soms voor dat teams met elkaar samen moeten werken om moorden op te lossen. Dat is wat er gebeurd in The Team. Op ongeveer hetzelfde moment worden drie vrouwen dood aangetroffen. Het gaat om lijken in Kopenhagen, Antwerpen en Berlijn. Het wordt al vrij snel duidelijk dat de moorden iets gemeen hebben In alle drie de gevallen heeft het slachtoffer een schotwond in het linkeroog en er is een vinger meegenomen.

Ieder land stuurt één kopstuk op pad voor het onderzoek: Harold Bjørn, Jackie Müller en Alicia Verbeek. Aan hen de taak om erachter te komen wat er is gebeurd. Ze ontdekken al snel dat er eerder een soortgelijke moord is gepleegd. Aan The Team de taak om de daders op te pakken, terwijl we ondertussen ook steeds meer over de onderzoekers te weten komen.

Bekijk de trailer van The Team