Serie Tip

Serie Tip: The Sinner

The Sinner Netflix

Stel je eens voor dat je op een dag een uitje hebt naar het strand en je in een totale blackout iemand onverwachts aanvalt en neersteekt. Het gebeurt Cora in de indrukwekkende serieu The Sinner. Lange tijd weet ze niet waarom ze juist deze op het eerste oog onschuldige man heeft aangevallen, maar als ze langzaam haar herinneringen terugkrijgt, krijgt haar actie een hele andere betekenis.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

The Sinner op Netflix

Het leven van Cora Tannetti (Jessica Biel) ziet er perfect uit. Ze is gelukkig getrouwd en de moeder van een zoontje. Als ze op een dag met z’n drieën besluiten een bezoekje te brengen aan het strand, verandert haar leven compleet. Al vroeg in de serie zien we de bizarre daad van Cora. In blinde woede steekt ze met een schilmesje in op een op het eergste oog onschuldige man. Als ze daarna wordt aangehouden heeft ze geen idee wat er is gebeurd en wat haar tot de daad heeft gedreven.

Rechercheur Harry Ambrose bijt zich vast in de zaak en onthult langzaamaan een web van sinistere geheimen. Cora blijkt haar daad zeker niet zomaar verricht te hebben, al duurt het lange tijd voordat ze zelf beseft wat ze gedaan heeft en waarom ze het gedaan heeft.