Serie Tip

Serie Tip: The Good Cop

The Good Cop klinkt misschien als een nieuwe politieserie met een stevige knipoog, maar in deze Netflix Original gaat het er net wat anders aan toe. Het is een echte feelgoed-serie waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Tony Danza en Josh Groban. De één speelt een keurige rechercheur, terwijl de ander een corrupte ex-agent is.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

The Good Cop op Netflix

In The Good Cop worden we meegenomen naar het werk van TJ Caruso. Samen met zijn team staat hij voor een reeks zaken die opgelost moeten worden. Wat niet iedereen daarbij even fijn vindt, is dat TJ zich altijd volledig aan de wet houdt. Desondanks slaagt hij er wel vaak in om zaken op te lossen. Bij zijn vader ging het er net wat anders aan toe.

Ook Tony Carruso was in het verleden namelijk werkzaam als agent, maar hij zit inmiddels in de gevangenis nadat men erachter kwam dat hij corrupt was. Terwijl TJ Caruso zich druk bezig houdt met moordzaken, doet hij er ondertussen ook alles aan om op zijn criminele vader te letten. Al is het soms wel lastig als hij zich met de zaken van TJ gaat bemoeien.