Serie Tip

Serie Tip: The End of the F***ing World

Gebaseerd op de strips van Charles Forsman verscheen vorig jaar de serie The End of the F***ing World. De serie vertelt het verhaal van James en Alyssa, die allebei compleet zijn ontspoord en in bizarre avonturen terecht komen.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

The End of the F***ing World op Netflix

James is zeventien jaar oud en heeft al langer het idee dat hij een psychopaat is. Hij heeft eigenlijk maar één doel in zijn leven: Hij wil een moord plegen. Als slachtoffer kiest hij Alyssa uit, een meisje dat bij hem op school zit. Net als hij is ook zij een beetje apart en daarom besluit James met haar op road trip te gaan.

Alyssa moet eigenlijk het slachtoffer worden van zijn plan om iemand te vermoorden, maar alles loopt anders dan verwacht. Al snel komt James erachter dat hij toch gevoelens kan hebben. Acht maanden na de release van het eerste seizoen werd duidelijk dat de zwarte komedie nog voorzien gaat worden van een vervolg. Dat vervolg wordt gemaakt door Channel 4 en Netflix.

Bekijk de trailer van The End of the F***ing World