Serie Tip

Serie Tip: The Defenders

Het Marvel-universum bestaat inmiddels al uit een flink aantal superhelden. In The Defenders slaan vier van de meest populaire personages, Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage, de handen ineen.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

The Defenders op Netflix

In 2013 begon Netflix aan een reeks series over de superhelden Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage. Achteraf bleek dit een gezamenlijke aanloop richting The Defenders, waarin het kwartet samenkomt, te zijn.

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist gaan de samenwerking aan om als team de gemeenschappelijke vijanden de das om te draaien in New York. Als de stad wordt bedreigd door een duistere samenzwering met ontzettend veel macht op alle gebieden, moeten ze meer dan ooit – en harder dan ooit – samen optreden. Het resulteert in misschien wel de spannendste serie van de complete productie van Marvel!

Bekijk de trailer van The Defenders

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?