Serie Tip

Serie Tip: The Bridge

Op het gebied van misdaadseries staan de Scandinavische producties volgens veel liefhebbers al jarenlang op eenzame hoogte. Eén van de pareltjes van die bodem is The Bridge, ofwel Bron. Er zijn reeds vier seizoenen op Netflix te bewonderen, en die zijn allen must see-voer voor crime-fanaten.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

The Bridge op Netflix

De bal gaat rollen als er een lijk op de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden wordt gevonden. Het door midden gezaagde lichaam is precies zo neergelegd dat zowel de Deense als de Zweedse politie de jacht op de dader inzet, en dus slaan de Deense Martin Rohde en de Zweedse Saga Norén de handen ineen. Maar dat gaat lang niet altijd even goed.

Martin Rohde en Saga Norén

Dit terwijl de druk op de zaak steeds verder toeneemt als blijkt dat de moord niet alleen sociale, maar ook politieke aanleidingen kent: het is slechts de aankondiging van nog meer moorden. Slaagt de schutterende taskforce er in om op tijd in te grijpen, de dader te vinden en nog meer doden te voorkomen? Het antwoord op deze vraag krijg je in de razend spannende misdaadserie The Bridge.

Bekijk de trailer van The Bridge

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?