Serie Tip

Serie Tip: Tabula Rasa

Een Serie Tip van eigen bodem. In het aanbod van Netflix zitten ook een aantal films en series die afkomstig zijn uit ons eigen land. Een daarvan is de indrukwekkende Vlaamse psychologische thriller Tabula Rasa. Deze serie staat sinds maart 2018 op Netflix en is een must see.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Tabula Rasa op Netflix

Wat nou als je door geheugenverlies mogelijk zwaar in de problemen komt? Het lijkt Annemie ‘Mie’ D’Haeze te overkomen. De jonge moeder haar dochtertje verloren bij een auto-ongeluk en kampt nu zelf met ernstig geheugenverlies. Om te voorkomen dat ze alles vergeet, besluit ze tekeningen te maken en een dagboek bij te houden.

In de serie wordt de verdwijning van Thomas de Geest onderzocht. Al snel blijkt dat Mie de laatste persoon is die Thomas heeft gezien. Alles wijst er dan ook op dat zij betrokken is bij zijn verdwijning, maar haar geheugen laat haar in de steek. Samen met inspecteur Jacques Wolker slaagt Mie er in om beetje bij beetje de informatie over de verdwijning te achterhalen en komt ze erachter wat zij met Thomas heeft gedaan.

Bekijk de trailer van Tabula Rasa

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?