Serie Tip

Serie Tip: Sisters

Sisters Netflix

Wat als je leven heel anders in elkaar blijkt te zitten dan je altijd hebt gedacht? En wat als je vader daarin een belangrijke rol heeft gespeeld zonder dat hij je dat ooit verteld heeft? Het gebeurt Julia Bechly, gespeeld door Maria Angelico, in Sisters.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Sisters op Netflix

Julia Bechly is opgegroeid als enig kind en heeft het daar niet altijd makkelijk mee gehad. Nu ze ouder is, staat ze er alleen voor wat betreft de zorg van haar zieke vader. Haar vader kan zelf bijna niets meer, maar kan het niet laten om een groot geheim uit de doeken te doen vlak voordat hij sterft. Hij blijkt als IVF-pionier geknoeid te hebben met zaad. In plaats van het zaad van onvruchtbare mannen, heeft hij zijn eigen sperma gebruikt om vrouwen zwanger te maken.

Het nieuws komt binnen als een bom en Julia komt er al snel achter dat ze dus helemaal niet enig kind is. Ze blijkt een hele reeks aan broers en zussen te hebben waar ze niets vanaf wist en waar ze bij sommigen ook totaal niet op zit te rekenen. Als ook nog eens blijkt dat ze voor de onthulling seks heeft gehad met één van haar broers, wordt de situatie er niet beter op.