Serie Tip

Serie Tip: Seven Seconds

Seven Seconds Netflix seizoen 1 (1)

Afkomstig van één van de makers van The Killing en Cold Case is ook Seven Seconds een aanrader om te kijken. De Netflix Original is gecreëerd door Veena Sud en vertelt een indrukwekkend verhaal dat inspeelt op de actualiteit.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Seven Seconds op Netflix

In Seven Seconds draait het om de dood van een vijftienjarige Afro-Amerikaanse jongen. Op een besneeuwde dag wordt de zwarte tiener geschept door de auto van een witte politieagent. De tiener raakt ernstig gewond en overlijdt uiteindelijk in het ziekenhuis, maar de politie wil niet dat de bevolking denkt dat het om een bewuste actie gaat.

Om dat te voorkomen, wordt de daad in de doofpot gestopt. Ondertussen zijn er echter steeds meer mensen die antwoorden willen. De bevolking wordt onrustig. Is het wel mogelijk om de zaak in de doofpot te houden, of komt de echte dader boven water?