Serie Tip

Serie Tip: Selling Sunset

Als je aan grote, bombastische huizen denkt met alles er op en er aan, denk je al snel aan Los Angeles. Of nog beter gezegd: aan de Beverly Hills. En vrijwel iedere villa aldaar wordt verkocht door de machtige Oppenheim Group. In Selling Sunset krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij één van de rijkste vastgoedmakelaardij van de wereld.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Selling Sunset op Netflix

De Oppenheim Group is opgericht door de tweelingbroers Brett en Jason. Zij hebben samen een team vol knappe, ambitieuze en vooral uiterst pittige makelaars samengesteld, bestaande uit Davina, Christine, Chrisell, Heather en Maya. Ze verkopen in totaal voor miljarden Amerikaanse dollars per jaar en op zakelijk gebied gaat het vrijwel vlekkeloos.

Onderling spelen er echter de nodige problemen. Er wordt geroddeld en geruzied, waardoor de gehele Oppenheim Group hier en daar onder hoogspanning komt te staan. In deze uiterst vermakelijke reality-serie worden de kijkers meegenomen langs alle up’s en down’s van de dames in hete keiharde, genadeloze wereldje van de real estate agents.

Bekijk de trailer van Selling Sunset

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?