Serie Tip

Serie Tip: Retribution / One of Us

Wat zou je doen als de moordenaar van je zoon en dochter zich plots aan je deur meldt? Of gekker nog, wat zou je doen als diezelfde moordenaar een dag later dood wordt teruggevonden. Verraad je de dader bij de politie of is het iets wat je onderling oplost? Het is de vraag die ons bezighoudt in de Serie Tip van deze week: Retribution.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Retribution / One of Us op Netflix

Het verhaal van Retribution grijpt je meteen aan. In de BBC-serie draait het om de moordenaar van Adam Elliot en Grace Douglas. De zware junk heeft nog één doel: hij wil de familie van zijn slachtoffers een bezoek brengen. De junk stapt ondanks een flinke storm in de auto, maar komt daar niet heelhuids aan. Hij slaat met zijn auto over de kop en wordt geholpen door de familie van zijn slachtoffers.

Op dat moment gaat het snel. De moeder vindt een brief met hun postcode erop, terwijl de politie een foto publiceert van de vermoedelijke dader van de moord op Adam en Grace. Iedereen weet het meteen: het is de zwaargewonde bestuurder. Terwijl de dader nog op de vlucht probeert te slaan, grijpen de families meteen in en sluiten de junk op in een kooi. Als ze de volgende ochtend wakker worden, blijkt de junk echter te zijn vermoord. Maar wie is verantwoordelijk voor zijn dood?

Bekijk de trailer van Retribution / One of Us