Serie Tip

Serie Tip: QB1: Beyond the Lights

De play-offs in de NFL (American Football) staan op het punt te beginnen, en dat maakt het extra aantrekkelijk om er een Netflix-serietje over de sport bij te pakken. Wat dat betreft kun je je hart ophalen met QB1: Beyond the Lights!

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

QB1: Beyond the Lights op Netflix

QB1: Beyond the Lights was oorspronkelijk een serie van het Amerikaanse platform go90, maar toen dat verdween sloeg Netflix toe. Dat betekent wel dat je in Nederland alleen seizoen 3 van de show kunt kijken, waarin de jonge quarterbacks en échte football-fenomenen Spencer Rattler, Lance LeGendre en Nik Scalzo gevolgd worden. Zij sluiten hun middelbareschoolperiode af en proberen zich in de kijker te spelen bij colleges. En dat heeft nogal wat om het lijf!

Jonge American Football-spelers worden immers ontzettend groot gemaakt in de Verenigde Staten, waar ze zich eigenlijk nog moeten ontwikkelen tot volwassenen. Dat gaat dus geregeld mis, zo ook in QB1: Beyond the Lights. Denk bijvoorbeeld aan een ‘klein’ probleempje met het bezit van ‘verboden middelen’ (lees: alcohol of drugs). Daarnaast is het voor een NFL-speler in spe soms funest om tegen de blessurelamp te lopen, en ook dat zit in QB1. Reden genoeg om de serie eens een kans te geven.

Bekijk de trailer van QB1: Beyond the Lights

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?