Serie Tip

Serie Tip: Orphan Black

De allereerste aflevering van Orphan Black verscheen in 2013 en sindsdien groeide de serie uit tot een groot succes. Vijf seizoenen lang keken we mee met Sarah Manning en haar ‘zussen’ tot de serie in 2017 aan zijn eind kwam. Inmiddels wordt zelfs gesproken over een nieuwe serie die zich af gaat spelen in het universum van Orphan Black. Reden genoeg om de serie door middel van de Serie Tip in het zonnetje te zetten.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Orphan Black op Netflix

De indrukwekkende serie Orphan Black vertelt het verhaal van Sarah Manning. Als zij terugkeert naar haar oude stad, komt ze een vrouw tegen die voor haar ogen zelfmoord pleegt. Het gaat echter niet om zomaar een vrouw, ze lijken sprekend op elkaar. Sarah besluit de tas van Beth Childs mee te nemen en haar identiteit over te nemen. Wat ze dan echter nog niet weet, is dat ze terecht is gekomen in een wereld vol kloons en dat ze haar leven niet meer zeker is.

Sarah ontmoet steeds meer van haar ‘zussen’ en komt er al snel achter dat er op ze gejaagd wordt. Maar waarom? Ondertussen heeft Sarah ook zo haar eigen problemen met haar ex Vic en haar dochtertje Kira. Met Tatiana Maslany in de hoofdrol als vertolkster van alle kloons is de actrice door veel fans in de armen gesloten. In 2016 leverde het haar zelfs een Emmy Award op als beste actrice in een dramaserie.

Bekijk de trailer van Orphan Black