Serie Tip

Serie Tip: O Escolhido

In een tijd waarin we allemaal bezig gehouden worden door het coronavirus, is O Escolhido een aanrader om naar te kijken. Deze Braziliaanse serie richt zich op het zikavaccin en hoe een groep artsen iedereen wil helpen, maar dan in een totaal andere wereld terechtkomen.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

O Escolhido op Netflix

Het zika-virus houdt de gemoederen in Brazilië flink bezig. Om het virus tegen te gaan, moeten alle inwoners ingeënt wordt met een vaccinatie. Om ook de bewoners diep in de Aguazul te bereiken, gaan de drie artsen Lucia, Damiao en Enzo op pad. Tegen het advies van iedereen in, besluiten ze de jungle in te gaan.

Een grote fout, zo blijkt al snel. Ze komen in een gemeenschap terecht waarin geneesmiddelen niet worden geduld. In plaats daarvan geloven ze in gebedsgenezer Escolhido, The Chosen One. Daarbij lijken bovennatuurlijke krachten te zorgen voor genezing. Het wordt een strijd tussen wetenschap en geloof, terwijl de artsen steeds verder meegetrokken worden in een mysterieuze sekte.

Bekijk de trailer van O Escolhido