Serie Tip

Serie Tip: Million Dollar Beach House

Na het succes van Selling Sunset kwam Netflix later met het soortgelijke Million Dollar Beach House. Enige verschillen: andere makelaars, en deze zijn actief in het bruisende New York. Belangrijkste overeenkomsten: het gaat om veel, heel veel geld, en dat gaat gepaard met evenveel drama.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Million Dollar Beach House op Netflix

Million Dollar Beach House doet in alles denken aan het razend populaire Selling Sunset: zon, zee, strand en huizen met prijskaartjes waar je steil van achterover slaat. Dit keer in de chique Hamptons van New York.

De dames van de Oppenheim Group uit Selling Sunset maken in Million Dollar Beach House plaats voor de jonge, ambitieuze makelaars van het miljoenenbedrijf Nest Seekers. Gelukkig zorgen zij samen voor minstens net zo veel drama onderling; dat maakt ook deze serie weer uitermate geschikt om lekker te bingewatchen. Laat je dus vooral lekker onderdompelen in de ordinaire rijkdom van NY!

Bekijk de trailer van Million Dollar Beach House

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?