Serie Tip

Serie Tip: Marcella

Marcella Netflix

Met Hans Rosenfeldt verantwoordelijk voor het verhaal van Marcella, waren de verwachtingen voor de release van de thrillerserie al hooggespannen. De bedenker van The Bridge heeft met Marcella opnieuw een serie gecreëerd met een vrouwelijke detective in de hoofdrol, al is het verhaal van Marcella heel anders dan dat van Saga Noren.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Marcella op Netflix

Marcella is een top rechercheur, maar door haar persoonlijke toestand is ze haar baan kwijtgeraakt. Als een zaak uit het verleden opduikt waar Marcella mogelijk aan mee kan werken, wordt ze teruggevraagd. Al snel blijkt de Grove Park Murders niet de enige zaak die haar aandacht nodig heeft.

Als de nieuwe vriendin van haar ex-man dood wordt aangetroffen, staat het leven van Marcella volledig op de kop. Door haar black-outs heeft ze namelijk geen idee of ze zelf betrokken is geweest bij de moord. Als ze zichzelf de ochtend erna in een koud bad terugvindt en ze doorweekt is met bloed en modder, maakt ze zich grote zorgen. Op welke manier is ze verbonden aan de moord op de vriendin van haar ex-man?