Serie Tip

Serie Tip: Luke Cage

Luke Cage is één van de populairste personen uit het Marvel-universum. Niet verwonderlijk dus dat zijn eigen serie dan ook een schot in de roos bleek. Hoogste tijd voor een speciale benoeming middels een serietip.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Luke Cage op Netflix

Seriemaker Cheo Hodari Coker bracht in 2016 Luke Cage uit. Luke is een ex-gedetineerde die na een mislukt experiment met zijn lichaam plots onbreekbaar is. In letterlijke zin: niets kan zijn huid echt raken, zelfs kogels en messen niet. Met die superkrachten op zak, gekleed in een donkere hoodie, probeert hij zijn Harlem te beschermen tegen al het criminele kwaad. Maar doordat zijn verleden hem ondertussen blijft achtervolgen, lijkt zelfs een onkwetsbaar lichaam hem nauwelijks nog op de been te kunnen houden.

Twee seizoenen

Helaas is reeds bekendgemaakt dat het avontuur van Marvel’s Luke Cage tot twee seizoenen beperkt zal blijven: er komt geen derde meer. In een officieel statement viel er te lezen: “Helaas keerst Marvel’s Luke Cage niet terug voor een derde seizoen. Iedereen bij Marvel Television en Netflix is dankbaar voor de toegewijde showrunners, schrijvers, cast en crew die Harlem’s Hero tot leven hebben gebracht voor de afgelopen twee seizoenen en voor alle fans die de serie hebben gesteund.” Gelukkig zijn liefhebbers van spannende actieseries wel even zoet met de eerste twee seizoenen van Luke Cage op Netflix in België.

Bekijk de trailer van Luke Cage

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?