Serie Tip

Serie Tip: Keizersvrouwen

Ook in België en Nederland worden met regelmaat goede misdaadseries gemaakt: we hoeven dus lang niet altijd over de landsgrenzen heen te kijken voor meeslepende, razend spannende crimeproducties. Keizersvrouwen is er een prachtig voorbeeld van.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Keizersvrouwen op Netflix

Op de Nederlandse buis was Keizersvrouwen al een hit, en inmiddels scoort-ie ook op Netflix ontzettend goed. Niet heel onlogisch, want het is een serie waarbij je vrijwel constant op het puntje van je stoel zit, mede dankzij een ijzersterke cast.

Keizersvrouwen gaat over Xandra, de bazin van een escortbureau. Haar vriend is de spindoctor van de burgemeester en haar moeder Sylvia is een verkapte maffiabazin, die steeds probeert haar eigen dochter dwars te zitten sinds ze uit haar wereldje vol drugshandel wist te ontsnappen. Dat Sylvia de dochter van Xandra probeert in te palmen om haar te dwarsbomen, zit laatstgenoemde nog het meeste dwars.

De constante spanning binnen de familie, maar ook clashes met mensen van ‘buitenaf’, resulteert in levensgevaarlijke conflicten die de kijkers enorm zullen boeien. Zeker een aanrader om eens op te zetten voor mensen die van misdaadseries houden. En dat allemaal gewoon in de Nederlandse taal, gespeeld door onder meer Karina Smulders, Thijs Römer en Imanuelle Grives.

Bekijk de trailer van Keizersvrouwen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?