Serie Tip

Serie Tip: Jessica Jones

Jessica Jones mag gezien worden als het grote eindstuk van het Marvel-imperium, dat tot een einde kwam toen Jessica na drie seizoenen niet meer terugkeerde voor een nieuw deel. Alle redenen dus om deze serie eens op te pakken.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Jessica Jones op Netflix

In deze serie staat het leven van de excentrieke privédetective Jessica Jones (Krysten Ritter) centraal. Ze heeft in haar persoonlijke leven genoeg problemen, zoals een gebrek aan vrienden en een voorliefde voor whisky. Haar superkracht (Jessica is ontzettend sterk) sleept haar er vaak doorheen, maar hoelang blijft dat nog goed gaan?

Als ze een gevaarlijke, meedogenloze psychopaat tegen het lijf loopt moet ze haar relatie met Trish (Rachael Taylor) herstellen. Samen proberen ze de vijand uit te schakelen. Maar dat – zowel het opbouwen van een nieuwe, goede band met Trish, als het uitschakelen van de vijand, verloopt erg moeizaam.

Bekijk de trailer van Jessica Jones

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?