Serie Tip

Serie Tip: How To Sell Drugs Online (Fast)

Netflix heeft een aantal steengoede Duitse series in zijn assortiment. Wat te denken bijvoorbeeld van Dark? How to Sell Drugs Online (Fast) mag er echter ook wezen!

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

How to Sell Drugs Online (Fast)

In How to Sell Drugs Online (Fast) maken we kennis met Moritz Zimmermann (Maximilian Mundt), een Duitse tiener die er niet echt bij hoort op school. De arme Moritz wordt gedumpt door zijn vriendin Lisa Novak (Lena Klenke), die opeens een relatie begint met dé drugsdealer van de school. Drugs verkopen, dat kan ik ook, zo denkt de tiener. Dat klopt, en hij pakt het nog veel beter aan ook. Moritz is namelijk een heuse whizzkid en samen met zijn vriend Lenny Sander (Danilo Kamperidis) creëert hij een van de grootste drugsimperiums van Europa. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige moeilijkheden, logistiek gezien, maar de tiener krijgt ook last van zijn geweten: kán het wel wat hij doet?

Er staan al twee seizoenen van How to Sell Drugs Online (Fast) op Netflix en er komt een derde aan. Wanneer dat gereleaset wordt is nog onbekend, maar volgens de geruchten gaat seizoen 3 in de herfst (waarschijnlijk september) van 2021 in première. En dat biedt jou mooi de kans om de eerste seizoenen te checken. Al hoef je daar ook weer niet zo heel veel tijd voor uit te trekken, want er zijn in totaal twaalf afleveringen beschikbaar van elk dertig minuten. En de serie kijkt heerlijk weg!

Bekijk de trailer van How to Sell Drugs Online (Fast)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?