Laatste Nieuws

Serie Tip: Hinterland

Britse detectiveseries zijn niet nieuw, maar Hinterland is wel een unieke. Deze indrukwekkende serie laat je binnen no time achter met kippenvel wanneer we mee worden genomen in een grauwe en griezelige kustplaats in Wales waar de rust van Tom Mathias gruwelijk wordt verstoord.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Hinterland op Netflix

Het verhaal van Hinterland is een unieke. Deze serie is namelijk twee keer opgenomen, één keer in het Engels en één keer in het Welsh. We volgen Tom Mathias, een detective die toe is aan rust en besluit om te vertrekken naar het normaal doodstille Aberystwyth. Zijn rust daar wordt echter al snel verstoord.

Het plaatsje wordt al snel opgeschrikt door bloederige moorden. Met een setting in een adembenemend landschap moet Mathias aan het werk. Dan komen we er ook achter waarom hij juist plaats heeft genomen in de middle of nowhere en blijken zijn geniale ingevingen te helpen om de zaken op te lossen.

Bekijk de trailer van Hinterland