Serie Tip

Serie Tip: Happy

Een aan lager wal geraakte ‘trigger-happy’ rechercheur/huurmoordenaar met een cartoon character als side-kick. Dat zijn eigenlijk alle ingrediënten die je nodig hebt voor een explosieve serie: Happy op Netflix!

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Happy op Netflix

Nick Sax was ooit rechercheur, maar werd ontslagen door de politie en vervolgens ging het helemaal mis met de detective. Hij raakte aan de drank en cocaïne, en tot overmaat van ramp raakt hij vervolgens ook nog eens betrokken bij een ontvoering. Het meisje Hailey verdwijnt van de aardbodem en de enige die weet wat er met haar gebeurd is, is haar denkbeeldige vriendje Happy, en kleine vliegende blauwe eenhoorn. Hij gaat op zoek naar Nick om hem over te halen om Hailey te redden.

Dat doet hij natuurlijk niet zomaar, want de drank- en drugsverslaafde blijkt de vader van het ontvoerde meisje te zijn. Wanneer Happy en Nick elkaar ontmoeten, denkt de huurmoordenaar dat hij hallucineert. Tóch gaat hij, aanvankelijk met frisse tegenzin weliswaar, op zoek naar Hailey. En daarbij wordt geweld niet geschuwd! Wie de voormalige rechercheur en zijn denkbeeldige helper probeert tegen te houden, eindigt tussen zes plankjes!

Bekijk de trailer van Happy

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?