Serie Tip

Serie Tip: Good Girls

Good Girls Netflix

Zouden drie doodnormale moeders uit kunnen groeien tot overvallers? In Good Girls gebeurt het. Deze hilarische Netflix Original bestaat uit tien afleveringen van zo’n veertig minuten en is een ideale serie om in een paar dagen uit te kijken. Of misschien zelfs wel één dag.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Good Girls op Netflix

Financieel gezien gaat het niet goed met de zussen Beth en Annie en hun beste vriendin Ruby. De dames hebben allen zo hun eigen problemen. Waar Beth en Annie het maar moeilijk kunnen vinden met de vaders van hun kinderen, heeft Ruby nog grotere zorgen. Het gaat niet goed met haar dochter en ze heeft snel geld nodig om haar dure medicijnen te kunnen betalen.

En hoe kom je nou in korte tijd aan zoveel mogelijk geld? De dames besluiten de supermarkt waar Annie werkt te overvallen. Ze maken een waterdicht plan, al blijkt dat plan toch minder waterdicht dan ze dachten. Wat ze dan ook niet weten is dat ze in een bizar web van criminaliteit terecht komen. Een wereld waarin ze allesbehalve thuis horen.