Serie Tip

Serie Tip: Fauda

Fauda Netflix

In de week waarin waarin een nieuwe trailer verscheen voor het slotseizoen van Homeland, gebruiken we de serie tip voor een soortgelijke serie. Het gaat om Fauda, een serie uit Israël, een thrillerserie met heel veel chaotische gebeurtenissen.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Fauda op Netflix

In Fauda worden de verhoudingen tussen de Palestijnen en Israëli in beeld gebracht. De mist’arvin zijn de meest gevreesde militairen. Ze gaan tenslotte volledig op in de Palestijnse maatschappij en infiltreren dan ook van binnenuit. Doron Kavillio is er ook zo één.

Doron is inmiddels met pensioen. Hij zat lang in het leger, maar heeft zijn taak volbracht toen hij Taofik Hamed uitschakelde. Doron richt zich nu op een wijngaard, totdat hij erachter komt dat Taofik Hamed nog leeft en van plan is om aanslagen te plegen. Het duurt niet lang voordat de jacht op Taofik volledig escaleert.

Bekijk de trailer van Fauda