Serie Tip

Serie Tip: Family Business

Family Business is een komedieserie die draait om de familie Hazan. Vader Gérard Hazan runt een koosjer slagerij. Joseph Hazan is ondernemend en heeft veel ideeën ondertussen werkt hij echter nog steeds in de slagerij van zijn vader. Wanneer in Frankrijk wiet gelegaliseerd wordt, denkt de talentloze Joseph Hazan dat hij hier veel geld mee kan verdienen. Hierom besluit hij om de slagerij van zijn vader over te nemen om deze vervolgens te bouwen tot wietkwekerij. Niet zo koosjer als de slagerij van zijn vader…

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Family Business op Netflix

De overstap naar de verkoop van marihuana maakt Joseph niet voor niets. Het familiebedrijf staat namelijk aan de rand van de afgrond en lijkt failliet te gaan. De aanstaande legalisatie van wiet zorgt bij de zoon voor inspiratie. In Family Business volgen we Joseph en zijn familie, die erg sceptisch zijn over het idee om wiet te gaan verkopen. De samenhang tussen de afleveringen zorgt ervoor dat deze serie makkelijk te bingen is. Elke aflevering leidt mooi naar de volgende.

Het opzetten van dit nieuwe familiebedrijf gaat niet zonder slag of stoot. Niet alleen omdat zijn familie sceptisch is, maar ook vanwege anderen die de legalisering als business zien. In Family Business worden aangrijpende thema’s verrassend goed in beeld gebracht. Van drugs tot familiedrama en van acceptatie tot geweld. Toch blijft alles in deze komedie luchtig en juist dit maakt de serie zo leuk. Inmiddels is ook al een tweede seizoen van de reeks besteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?