Serie Tip

Serie Tip: El Dragón: El regreso de un guerrero

Ben jij na titels als La Casa de Papel en Elite dol geworden op Spaanstalige series? Dan is de Serie tip van deze week zeker een aanrader. Onder de naam El Dragón: Return of a Warrior is een gloednieuwe crime-dramaserie verschenen. In deze serie kijken we mee met de baas van een drugskartel en zit je binnen een paar minuten middenin de actie.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

El Dragón op Netflix

Een heftige flashback vormt de start van El Dragón: El regreso de un guerrero. We zien hoe een vader besluit om zijn vrouw en kinderen naar een verjaardagsfeest te brengen als de auto van moeder niet start. Op weg naar het feest wordt de auto klemgereden en doorzeefd met kogels. Terwijl beide ouders overlijden, kunnen de kinderen net op tijd in veiligheid worden gebracht.

Dan wordt een tijdsprong gemaakt en kijken we mee met Miguel. Inmiddels een volwassen man die vertrokken is naar Tokio, Japan. Als het familiebedrijf in gevaar dreigt te raken, komt Miguel halsoverkop terug naar Mexico om te helpen. Al snel wordt hij de nieuwe leider van het drugskartel en raakt hij verzeild in bloederige gevechten en moet hij het opnemen tegen zijn rivalen in de strijd om de baas van El Salado te zijn.

Bekijk de trailer van El Dragón