Serie Tip

Serie Tip: El Club

Ze lijken alles te hebben wat hun hartje begeert dankzij rijke ouders, maar een groep studenten uit Mexico mist één ding in het leven: spanning. Daarom starten ze samen met MDMA dealen, wat al snel van iets kleins tot grote hoogtes stijgt.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

El Club op Netflix

De hoofdrolspeler is Pablo, een knappe maar excentrieke en vooral opvliegerige jongen. Zijn macho-gedrag ontaardt in obsessieve, gevaarlijke geldlust en daar kan zijn vriendin Sofia niets aan doen. Pablo en zijn beste vrienden Matías en Jonas richten samen met huidhoudster Maria ‘El Club’ op: een handeltje in MDMA, met een dating-app als cover.

Om diverse redenen willen de tieners al snel meer geld verdienen. Zo draait de vader van Pablo de bak in en verliest hij al zijn centen: nu is het aan zoonlief om het gezin te onderhouden. De MDMA-handel wordt flink opgeschroefd, met alle gevolgen van dien. Als er zich extra concurrenten in Mexico City melden dreigt de boel al helemaal te ontploffen in deze meeslepende dramamisdaad-serie, die van begin tot eind ontzettend boeiend is.

Bekijk de trailer van El Club

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?