Serie Tip

Serie Tip: Drug Lords

De laatste jaren zijn documentaires over drugsmaffia’s- en bazen steeds populairder geworden onder de Netflix-gebruikers. Dergelijke docuseries schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Een van de beteren uit het real crime-genre is Drug Lords.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Drug Lords op Netflix

In Drug Lords staan de heftige levensverhalen van de grootste drugsbazen van de wereld centraal. Er wordt gesproken met iedereen uit die kring; van slachtoffers en de DEA-agenten die op hen jaagden, tot beruchte handlangers.

De serie trapt gelijk af met een aflevering over de bekendste drugsbaas aller tijden, Pablo Escobar, maar behandeld ook minder bekende – maar niet minder dodelijke – drugsbazen als Frank Lucas, de Pettingill Clan en het complete Cali Cartel. In Drug Lords krijgen kijkers een uniek inkijkje in het (voormalige) leven van de grootste namen uit de drugswereld.

Bekijk de trailer van Drug Lords