Serie Tip

Serie Tip: Dark

Een van de interessantste én beste Netflix Originals… is Duits! Je moet je aandacht er constant bij houden om te snappen wat er precies gaande is, maar doe je dat, dan is Dark een absolute aanrader!

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Dark

Dark speelt zich af in het Duitse plaatsje Winden, waar iets geks aan de hand is. Jonas is de hoofdrolspeler: zijn vader pleegt zelfmoord, en als hij met vrienden het bos in trekt op zoek naar drugs, gebeurt er iets vreemds, waarna een andere jongen uit de groep spoorloos verdwijnt. En dat is niet voor het eerst, want 33 jaar geleden gebeurde er iets soortgelijks: twee kinderen uit Winden verdwenen spoorloos! Aan Jonas de schone taak om op onderzoek uit te gaan. Want wat is er precies aan de hand? En zijn de verdwijningszaken (de recente én de oude) op te lossen? Wat volgt is een verhaal vol mysterie.

Dat klinkt misschien nog straight-forward, maar hou je vast: er vallen opeens vogels uit de lucht, er is iets aan de hand met de nabijgelegen kerncentrale, er zijn wormgaten en meerdere tijdlijnen… en laten we eventjes op de filosofische toer gaan, staat de lotsbestemming van de mens vast of heb je die zelf in de hand? Dark geeft zijn antwoord op die vraag, maar dat verklappen we natuurlijk niet. Ga er rustig voor zitten, pak er misschien even een blocnote bij om aantekeningen te maken: Dark is een Netflix Original die je móét checken!

Bekijk de trailer van Dark

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?