Serie Tip

Serie Tip: Dark Tourist

Door het coronavirus lag het toerisme lange tijd op zijn gat, maar door in de huid van David Farrier te kruipen in de bij vlagen huiveringwekkende serie Dark Tourist kan je toch nog alles meekrijgen van de meest donkere toeristische bestemmingen van de wereld.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Dark Tourist op Netflix

In Dark Tourist neemt presentator en reisgoeroe David Farrier zijn kijkers mee naar allerlei sinistere plekjes waar de doorsnee vakantievierder niet zal komen. Dat gaat gepaard met heel bijzondere ontmoetingen. Zo praat David met de huurmoordenaar van Pablo Escobar in Colombia en de penvriend van de beruchte Charles Manson.

Verder zien we onder meer bezoekjes aan een Japanse stad die blootgesteld is aan een behoorlijk zware radioactieve straling en bezoekt de Nieuw-Zeelandse verslaggever een voodoo-festival in Benin. Kijkers vallen van de ene in de andere verbazing bij het aanschouwen van de avonturen van David.

Bingewatch-waardig

Niet voor niets noemt de website Cosmopolitan Dark Tourist een ‘absolute must-see’ en deelt het vijf sterren voor ‘bingewaardigheid’ uit. De serie is uiterst vermakelijk én educatief tegelijkertijd. Zo leer je nog eens wat over de meest bizarre plekjes op aarde!

Bekijk de trailer van Dark Tourist