Kijktips

Serie Tip: Colony

Colony gaat de boeken in als één van de betere Amerikaanse sci-fi dramaseries van de laatste jaren. Het is een productie van USA Network en sinds een tijdje ook een daverende hit op Netflix in België. Hoogste tijd voor een serietip, dus.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Colony op Netflix

Colony vertelt een verhaal dat zich afspeelt in de dystopische toekomst – een samenleving waarin je echt níét wil leven, een soort hel op aarde. Na een buitenaardse invasie zijn alle steden namelijk afgezonderd van elkaar, door middel van tientallen meters hoge muren. Waar de een zich verzet tegen de vijand, heult de ander juist met hen. Het zorgt voor enorme spanningen in heel Amerika, met name in het verdeelde Los Angeles.

Bijvoorbeeld bij Will Bowman (Josh Holloway), die opgepakt wordt vanwege een mislukte poging om de andere kant van de muur in LA te bereiken. Hij wordt voor een dilemma gezet; opgesloten blijven, of de kant van de vijand kiezen om vrij te komen. Hij kiest voor het laatste, maar wist niet dat zijn bloedeigen vrouw Katie (Sarah Wayne Callies) bij het verzet zit.

Bekijk de trailer van Colony

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?